Norrlands-jarn-logga

Kontakta säljare

+46 70 650 41 20

Sollefteå

Vi är väletablerade i Sollefteå, vi hjälper Er med skrothantering av alla de slag. Välkomna att kontakta oss för en konkurrenskraftig lösning!

Våra tjänster i Sollefteå

Köp av metallskrot

Vi köper skrot av både privatpersoner & företag. På en del av våra orter kan ni själva komma förbi med skrot om så önskas, annars hämtar vi upp det Er på er ort! Vägning på plats samt sortering och bearbetning om ni har behov. Kontakta oss så ordnar vi en lönsam lösning!

Skrothämtning med kran

Skrothämtning med kran

Kontakta oss när ni behöver få skrot hämtat, vi erbjuder såväl containerhämtning som kranbilshämtning av material, med goda resultat och snyggt städat när vi är klara!

Rivningsarbeten och sanering

Rivningsarbeten och sanering

Norrlands Järn & Metall har lång erfarenhet och kompetens i rivnings- och demonteringsområdet. Vare sig ni har ett ställverk som behöver rivas eller cisterner och andraanläggningar så kan vi erbjuda er konkurrenskraftiga erbjudanden!

Skrotskärning/sanering/ specialmaterial

Skrotskärning/sanering/ specialmaterial

Vi har smidiga, moderna och portabla lösningar för att sönderdela, skära och klippa ner stora typer av metallskrot på plats. Vi har också utrustning för att kunna analysera ert material med hjälp av röntgenflourescerande utrustning. Hör av Er vid minsta frågetecken så hjälper vi er med detta.

Flak & Emballage

Flak & Emballage

Vid genomgång med Er som kund planerar vi för vilket emballage som tjänar er verksamhet bäst, Vi ser till att ni kan samla skrotet på ett lätt och rationellt sätt.

Exempel på de flak & emballage som är tillgängliga är flak 22-40 kbm, container 8-20 kbm, och bigbags, pallar med krage samt plywoodlådor.

070 650 41 20